Op aanvraag

Kom je net vanuit het Afrikaanse continent terug en heb je de magie van inheems Afrika ervaren? Een reis langs de stammen gemaakt, op Safari geweest, de uitgestrekte savanna nog op je netvlies en in je ziel en wezen opgesnoven?

Wil je je herinneringen warm houden? Een samenvatting van een beeld waar al je goede gevoelens in opgeslagen liggen? Gele maakt op basis van jouw verhaal, jouw foto’s en gevoel een schilderij/werk op maat. Vertel hem de afmetingen, je lievelingskleuren, vertel hem wat je graag voor gevoel geschildert wil hebben. Fijngevoelig als Gele is kan hij je essentie weergeven en vertalen naar beeld.
Gele maakt je innerlijke beeld van Inheems Afrika in een schilderij/werk op maat. Zo kan je je herinnering voor altijd warm houden in je Nederlandse woonkamer en/of slaapkamer. Werken op maat maakt Gele vanaf € 300,- euro voor een schilderij tot € 3000,- euro voor een beschilderde muur in je woning. Maak vrijblijvend een afspraak met Gele om te kijken of de klik er is in persoon.