Reisleider

Gele staat bekend als een ervaren, betrouwbare en doorgewinterde gids. Mensen in verschillende uithoeken van de wereld vragen speciaal naar hem en komen graag bij hem terug. Gele kent het South Omo gebied op zijn duimpje en de verschillende dialecten van de verschillende stammen uit dat gebied. Door zijn werkzaamheden als gids voor toeristen over de hele wereld kent hij van vele talen de basisbeginselen in spreken.

Indien een rondreis in het South Omo gebied en een bezoek aan de kleurrijke tribes in Ethiopië altijd al op je bucketlist stond, is dit je kans. Samen met Gele kun je een (groeps)reis bespreken en samenstellen. Gele heeft door zijn jarenlange ervaring als reisgids tevens warme contacten in Ethiopië van verschillende reisbureaus en reisgidsen.

Sinds 2004 is Gele een gecertificeerde gids in de South Omo Zone, ten zuiden van Ethiopië. Waarbij hij onder andere Richard Gress (film en documantaire maker http://www.richardgress.de) 9 maanden heeft rondgeleid en fotografen van National Geographic.